Češnja

Čustva, obnova, volja

Je les volje in želje, življenjska sila privlačnosti in obnove. Les srca. Les češnje ima zelo močno zemeljsko energijo, zato nam pomaga, da stvari vidimo tukaj in zdaj, takšne, kakršne so. Pomaga nam pri obvladovanju čustev.

Češnja je trdoživo drevo, do 10 m visoko, ki izvira iz vzhodne Evrope, zahodne Azije… območij z milim podnebjem. Danes v mnogih državah po svetu ljudje vlagajo v sajenje češenj, da bi zadovoljili potrebe lesa.

Češnjev les je lepe barve, ima lepo zrnatost in je razmeroma mehak in lahek. Barva debla se pogosto spreminja prav od jedra. Sprva je temno rdeča barva, nato pa postopoma postane rdečkasto rjava. Ima prijeten, lahek, naraven vonj. Izdelki iz češnjevega lesa veljajo za izjemno uporabniku prijazne, še posebej varne za zdravje otrok.

Uporaba: lesene rezbarije, kuhinjske omare, knjižne police, TV police, okrasne stenske police, strešna vrata, obloge, talne obloge, omare, struženje ali izrezljani les, izdelava glasbil, notranjosti čolna.

Newsletter

Prijavite se na mesečni newsletter GoodyWoody

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram linkedin
Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account