INFORMATIVNA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

ALI BOM PREJEL_A IDENTIČEN IZDELEK KOT NA SLIKI?

Pri naravnih materialih, kot je les, se lahko barva in vzorec dejansko razlikujeta od tistih, prikazanih na fotografiji izdelka. Les je edinstven material, in vsak kos lahko ima svoje posebne lastnosti, kot so odtenek barve, naravne žile, vozli in druge značilnosti.

Čeprav se trudimo, da so slike izdelkov čim bolj reprezentativne, je pomembno razumeti, da so lahko manjše variacije v barvi in vzorcu povsem običajne in del narave lesa. Vsi naši izdelki so izdelani iz najkakovostnejših materialov, vendar ne moremo zagotoviti popolnoma identičnega izdelka glede na vsako fotografijo.

Če imate kakršna koli specifična vprašanja glede barve ali vzorca določenega izdelka, smo vam na voljo za dodatne informacije. Prav tako se lahko obrnete na nas po prejemu izdelka, in če iz kakršnega koli razloga ne izpolnjuje vaših pričakovanj, vam bomo z veseljem pomagali po naših najboljših močeh.

Hvala za razumevanje in zaupanje v naše izdelke.

KJE LAHKO NAJDEM POTRILO O NAROČILU?

Potrdilo o naročilu je običajno priloženo vašemu naročilu ali pa je na voljo v vašem računu na naši spletni strani. Tu so koraki, kako ga najdete:

 1. Prijavite se v svoj račun: Če ste ustvarili račun med postopkom nakupa, se prijavite na svoj račun na naši spletni strani.

 2. Preverite e-poštni nabiralnik: Prav tako preverite svoj e-poštni nabiralnik, saj vam po obdelavi naročila običajno pošljemo potrdilo o naročilu na e-poštni naslov, ki ste ga navedli med postopkom nakupa.

 3. Preverite našo spletno stran: Če niste ustvarili računa ali če ne najdete potrdila v e-poštnem nabiralniku, se prijavite na našo spletno stran in pojdite v razdelek "Naročila" ali "Moje naročilo". Tam boste lahko našli seznam vseh svojih preteklih naročil, in v vsakem naročilu bi moralo biti povezava ali možnost za prenos ali ogled potrdila o naročilu.

 4. Obrnite se na podporo strankam: Če kljub temu ne najdete potrdila o naročilu, se obrnite na našo službo za podporo strankam. Navedite podatke o naročilu (številka naročila, ime in priimek) in prosite za pomoč pri pridobivanju potrdila.

Hvala za vašo potrpežljivost in razumevanje. Če imate še kakršna koli vprašanja, smo vam na voljo.

KAKO LAHKO VRNEM IZDELEK?

Razumemo, da se lahko želje in potrebe spremenijo, zato smo pripravljeni vam pomagati pri postopku vračila izdelka. Tu je nekaj korakov, kako lahko vrnete izdelek:

 1. Prijavite se v svoj račun: Če ste ustvarili račun med postopkom nakupa, prijavite se v svoj račun na naši spletni strani.

 2. Poiščite naročilo: Pojdite v razdelek "Naročila" ali "Moje naročilo" in najdite naročilo, ki vsebuje izdelek, ki ga želite vrniti.

 3. Izpolnite obrazec za vračilo: V okviru naročila boste morda našli možnost "Vrni izdelek" ali podobno. Kliknite na to povezavo in sledite navodilom za izpolnitev obrazca za vračilo. Navedite razlog za vračilo in druge zahtevane informacije.

 4. Prejmite navodila za vračilo: Po oddaji obrazca boste prejeli navodila o nadaljnjih korakih, vključno z načinom vračila izdelka in morebitnimi stroški vračila.

 5. Pakiranje in pošiljanje izdelka: Izdelek ustrezno zapakirajte in ga pošljite nazaj v skladu z določenimi navodili za vračilo. Običajno bodo navodila vsebovala naslov za vračilo.

 6. Preverite status vračila: Ko prejmemo vrnjeni izdelek, bomo preverili njegovo stanje in vam poslali obvestilo o statusu vračila. Čas za obdelavo vračila lahko variira.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja ali potrebujete pomoč pri postopku vračila, se obrnite na našo službo za podporo strankam.

V KATERE DRŽAVE POŠILJATE NAROČENO?

Z veseljem vam posredujemo informacije o dostavi naših izdelkov. Trenutno pošiljamo naročila v naslednje države:

 • Slovenija

Če želite preveriti, ali dostavljamo v vašo državo, lahko tudi preverite možnosti dostave med postopkom nakupa. V primeru dodatnih vprašanj ali če vaše države ni na seznamu, se obrnite na našo službo za podporo strankam, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

OBRAZEC ZA VRAČILO
KONTAKTNI OBRAZEC

KONTAKTIRAJTE NAS

  Prokum d.o.o.

  Podjetniško naselje Kočevje 1,
  1330 Kočevje
  +386 41 646 994
  info@prokum.si