Uncategorized @sl, Uporaba

NEGA SERVIRNIH VOZIČKOV

Svojemu domu in okolju ste s tem podarili del narave. Da bi ohranili vaš voziček v odličnem stanju še dolgo časa, vas prosimo, da si vzamete malo časa in skrbno preberete in upoštevate navodila za njegovo uporabo in vzdrževanje.

Ne hranite in ne uporabljajte vašega vozička v bližini radiatorja ali odprtega ognja. Prav tako ga ne izpostavljajte neposrednemu vplivu sonca ali kakšnim drugim izvorom toplote

V želji da bi ohranili lep izgled vozička tudi v prihodnje, ga občasno premažite s priloženim oljem, bio impregnol. To najbolje storite z mehko krpo, ki jo predhodno omočite z oljem. Po oljenju ne uporabljajte vozička najmanj 20 ur. Morebitno odvečno olje nato odstranite s suho krpo. Ne nanašajte olja na lakirane dele vozička, ker so obdelani z voskom, ne potrebujejo dodatne nege z oljem. Prav tako ni olje primerno za nego kovinskih delov vozička.

Da bi preprečili površinske poškodbe vozička vam svetujemo, da za sekanje in rezanje uporabljate dodatno kuhinjsko desko, ki jo postavite na delovno površino vozička.

Po uporabi očistite voziček in ga obrišite z mehko krpo ali čist papirnato brisačo. Ne močite površine vozička. Za čiščenje uporabljajte vlažno krpo. V nobenem primeru ne uporabljajte pomivalnega stroja za pranje sestavnih delov vozička.

Vozička ne hranite in ne uporabljajte v vlažnem in mrzlem prostoru. Voziček mora vedno ostati suh. Ne izpostavljajte ga zunanjim vremenskim razmeram.

Če na vozičku uporabljate kolesa, vas prosimo, da med uporabo vozička uporabite zavore.

Par koles je opremljen z majhnim vzvodom,ki ga pred uporabo vozička potisnete navzdol. Za prenehanje delovanja zavor vzvod zopet enostavno potisnete navzgor. Pri premikanju vozička morajo biti vsi njegovi sestavni deli v prvotni legi, na delovni površini pa ne sme biti nestabilnih stvari, ki bi pri morebitnem padcu lahko poškodovali voziček.

Les je proizvod narave in zato potrebuje posebno nego. Kot ostali naravni materiali, ima tudi les svoje posebnosti. Njegov izgled, barvo in strukturo naši mojstri skrbno združijo v proizvode, od katerih ima vsak svojo estetsko posebnost, kar daje našim proizvodom unikatno vrednost. Naj poudarimo, da je bil vaš voziček ročno narejen in skrbno pregledan.

 

Želite še več nasvetov ali bi bili radi obveščeni o promocijah in akcijah? Vabljeni k vpisu na obveščanje na spodnjem obrazcu.

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja