Nasveti za nego vozičkov

Svojemu domu ste s tem podarili del narave. V zahvalo naravi in da ohranite vaš voziček v odličnem stanju daljši čas, si vzemite par momentov in skrbno preberite napotke za njegovo uporabo in vzdrževanje.

Ne hranite in ne uporabljajte ga v bližini radiatorja ali odprtega ognja. Ravno tako  ga ne izpostavljajte neposrednemu vplivu sonca ali kakšnim drugim izvorom toplote.

Če želite, da vaš voziček lepo izgleda, ga občasno premažite s priloženim oljem. To najbolje storite z mehko krpo, ki jo predhodno omočite z oljem. Po oljenju ne uporabljajte vozička najmanj dvajset ur. Morebitno odvečno olje nato odstranite s suho krpo. Ne nanašajte olja na lakirane dele vozička, ker so premazani z voskom. Zato ne potrebujejo dodatne nege z oljem. Prav tako olje ni primerno za nego kovinskih delov vozička. Pri negi se skušajte tem delom izogniti.

Da bi preprečili površinske poškodbe vozička predlagamo, da za rezanje uporabljate dodatno kuhinjsko desko, ki jo postavite na delovno površino vozička.

Po uporabi voziček očistite in  obrišite z mehko krpo ali čisto papirnato brisačo. Površine vozička ne močite. Za čiščenje uporabljajte vlažno krpo. V nobenem primeru ne uporabljajte pomivalnega stroja za pranje sestavnih delov vozička.

Vozička ne hranite in ne uporabljajte v vlažnem in mrzlem prostor. Vedno naj bo suh.

Ne izpostavljajte ga zunanjim direktnim vremenskim razmeram.

Če so del vozička premična kolesa, vam svetujemo, da med uporabo vozička uporabljate zavore.

Par koles je opremljen z majhnim vzvodom, ki ga pred uporabo potisnete navzdol. Za prenehanje delovanja zavor vzvod zopet enostavno potisnete navzgor. Pri premikanju vozička naj bodo vsi njegovi sestavni deli v prvotni legi. Na delovni površini ne puščajte nestabilnih stvari, ki bi pri morebitnem padcu lahko voziček  poškodovali.

Naj poudarimo, da je bil vaš voziček ročno narejen in skrbno pregledan.

Newsletter

Prijavite se na mesečni newsletter GoodyWoody

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram linkedin
Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account