Izdelki, Navdih, Uporaba

Toplina lesa v vsaki kuhinji: Uživanje z lesenimi skledami

Ne moremo biti vedno v naravi, kolikor nam je všeč. Še posebej v današnjem času je pomembno, da se povežemo z naravo, kadar koli je to mogoče. Čudovita leseno stružena skleda prinese zunanjost in nam pomaga pri povezovanju z naravo. Zdi se, da imajo naravni odtenki in tekoča zrna lesene sklede pomirjujoč učinek v skoraj vseh okoljih. Da, drevesa so naravni vir. Rastejo povsod in se zdijo nekako vseprisotne v večini pokrajin. Zlahka jemljemo tisto zeleno v naših pogledih za samoumevno. Sama drevesa so čudoviti umetniški izrazi in na nas je, da to veličastno lepoto prikažemo skozi naše umetniške filtre v obliki različnih lesenih izdelkih.

Ravno lesena skleda razkrije lepoto v kosu lesa bolje kot katera koli druga oblika. Posode dopolnjujejo tradicionalni ali sodobni dekor v vsakem domu. Toda skled ne uporabljamo samo kot okras, vedno je vsestransko uporabna po hiši. Manjše sklede lahko uporabimo za serviranje hrane, kot prigrizek ali prilogo glavnim jedem. Večje kose za hrambo sadja ali pa v njej postrežemo solato.

Vedno so odlična darila.

Vsak kos lesa je drugačen zato tudi ena skleda ni enaka drugi. Ko se ena proda, ne bo več enake.

Ker prihajajo naravnost z drevesa, imajo vso individualnost, ki jo tako pogosto iskana ali izbrana. Temnejši les, ki ga vidite v skledi, je stara sredica, svetlejši pa beljava, ki je na zunanji strani drevesa. Če iščete plastično enotnost, se s temi lesenimi skledami ne obremenjujte. Te lesene sklede so narava v resničnem prikazu. Ko so sklede izrezane v obliko, se zelo previdno posušijo, nato gladko zbrusijo in zaključijo z naravnim impregnacijskim oljem.

Majhne sklede so izdelane iz kosa lesa, ki ostane pri izdelavi večjih skled, tako da se njihova natančna oblika, velikost in barva praviloma vedno razlikujejo.

Dobro vzdrževana posoda bo trajala vse življenje. Ključnega pomena je, da nikoli ne pustite vode stati v leseni posodi dlje časa in jih NIKOLI ne pomivajte v pomivalnem stroju. Priporočamo, da lesene izdelke očistite le z vodo in blagim milom, nato pa jih posušite na roke.

Verjamemo, da so nam bile dane roke, da delamo in ustvarjamo stvari.

 

Želite še več nasvetov ali bi bili radi obveščeni o promocijah in akcijah? Vabljeni k vpisu na obveščanje na spodnjem obrazcu.

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja